info@svi-b.nl
085 - 007 50 60

Een hoogwaardig alarmsysteem voor ieder doeleinde

SVI Beveiligingstechniek is uw partij voor installatie van een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk alarmsysteem vanuit Veghel en Kockengen in heel Midden- en Zuid-Nederland. Zo stelt u uw pand en eigendommen veilig zonder hier voortdurend mee bezig te hoeven zijn. Wij installeren het alarmsysteem op maat, zodat het helemaal aansluit op uw werkzaamheden. Wel zo comfortabel.

Een betrouwbaar beveiligingssysteem op maat

Ongeacht welke branche; een betrouwbaar alarmsysteem is vrijwel altijd van toegevoegde waarde. Of het nu gaat om een kantoorpand of winkel. U beschikt immers over een pand, met waardevolle eigendommen en gevoelige systemen en informatie waar niet zomaar iedereen bij mag komen.

Wij geloven sterk in de waarde van kwaliteit. U kunt daarom rekenen op een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk alarmsysteem en de bijbehorende service. Dat betekent dat wij een onvoorzien defect zo snel mogelijk verhelpen en wanneer dit buiten onze macht ligt hier zelf een collega voor inschakelen. Zo hebt u zo min mogelijk hinder van het defect en blijft u zorgeloos profiteren van de alarmbeveiliging.

Een scala aan mogelijkheden

U hebt de keuze uit verschillende soorten beveiliging met alarm. Denk bijvoorbeeld aan een bedraad systeem versus een draadloos alarmsysteem. Wij voorzien u hierbij van vrijblijvend advies; zo kunt u erop vertrouwen dat uw tevredenheid bij ons op nummer één staat. U kunt er daarnaast voor kiezen direct een onderhoudscontract af te sluiten en/of een overeenkomst met de meldkamer. En wat dacht u van uitbreidingen van het systeem, zoals camera’s, sirenes, een overvalalarm, een branddetector, terreindetectie of mistgeneratoren? Het is zelfs mogelijk om u te voorzien van een speciale app voor iOS of Android, waarmee u het alarmsysteem draadloos en dus gemakkelijk kunt in- en uitschakelen én het gebruik in de gaten kunt houden. Niets hoeft; het systeem wordt echt gemaakt aan de hand van uw wensen.

Een alarmsysteem kopen en laten installeren doet u, bij SVI Beveiligingstechniek. Vanuit onze standplaatsen en Veghel en Kockengen bedienen wij heel Midden- en Zuid-Nederland.
Vraag een vrijblijvende offerte op door te bellen naar 085-007 50 60 of door een bericht te sturen via het contactformulier. Wij nemen binnen 1 dag contact met u op.