info@svi-b.nl
085 - 007 50 60

Toegangscontrole voor bedrijven

SVI Beveiligingstechniek heeft een breed assortiment aan toegangscontrole systemen voor verschillende doeleinden! De toegangssystemen van SVI Beveiligingstechniek zorgen voor een verantwoord evenwicht tussen selectieve gastvrijheid en maximale beveiliging.

De mogelijkheden van toegangscontrole

Wanneer sleutels zoek zijn of gestolen worden, is er het ongemak en de kosten om de sloten te veranderen en de nieuwe sleutels uit te delen. Met een (elektronisch) toegangscontrolesysteem kun je eenvoudig extra tokens/pasjes bijmaken of onbruikbaar maken.

Slimme toegangscontrole en deurbeveiliging is van vitaal belang als jouw bedrijf beperkte toegang tot vertrouwelijke of gevaarlijke gebieden nodig heeft en helpt bij het voorkomen van illegale binnenkomst en interne diefstal!

Beheer welke medewerkers toegang mogen hebben tot de verschillende gebieden/kantoren binnen jouw onderneming en blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van jouw werknemers, klanten en bezoekers.

De toegangscontrolesystemen kunnen flexibel aangepast worden aan de behoefte en toekomstige groei van jouw organisatie! Wijzigingen kun je gemakkelijk doorvoeren, zodat iedere medewerker altijd toegang heeft tot de afdelingen waarvoor hij toegang mag hebben.

Met een toegangscontrole systeem weet je altijd wie er wel en geen toegang hebben tot jouw bedrijf! 

 


Toegangscontrole via netwerk

In tegenstelling tot een traditioneel "sleutel & slot" systeem kan toegangscontrole via netwerk een gebouw elektronisch beveiligen en managen. Wie er Waar en Wanneer toegang heeft kan makkelijk worden ingesteld.
Een toegangscontrole systeem kan worden aangesloten op een bestaand netwerk in een gebouw en is gebruiksvriendelijk en flexibel en kan centraal beheerd worden via een computer.

Bewaak

Ontzeg onbevoegde bezoekers de toegang tot uw bedrijf, afdelingen of gebieden

Beperk

Beperk de toegang van werknemers tot bepaalde afdelingen of gebieden in uw bedrijf

Centraliseer

Bij een noodgeval voert u eenvoudig een gecentraliseerde lock-down uit of opent juist automatisch bepaalde deuren!

Gemak

Geef vertrouwde leveranciers gemakkelijk toegang tot een afdeling of locatie van uw bedrijf

Controleer

Controller ingaand en uitgaand "verkeer" per werknemer, afdeling of gebied in uw bedrijf

Sleutels

Wanneer er sleutels zijn verloren niet direct alle sloten vervangen om de beveiliging te waarborgen