Camerabeveiliging voor bedrijven


U wilt graag een oogje in het zeil houden, ook als u niet aanwezig bent. Met een professioneel camerabewaking systeem heeft u een paar extra ogen op elke plek die u wilt bewaken. Gemakkelijk voor veel situaties op het werk. Het is een aantoonbaar (preventief)middel tegen diefstal, vandalisme, overvallen en fraude.

Camerabewaking maakt veel mogelijk, real-time camerabeelden bekijken, 24/7 opname en waarschuwen bij een ingestelde gebeurtenissen, maar tevens zijn er ook mogelijkheden om klanten te tellen of missende objecten te registreren. 

De mogelijkheden van camerabewaking van SVI Beveiligingstechniek zijn eindeloos!

Ons advies is altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera's en stellen samen met u een complete camerabewaking's plan samen.

Vakkundige gecertificeerde en erkende installateurs plaatsen de benodigde componenten en verzorgen het reguliere onderhoud van uw bewakingscamera's waardoor de levensduur aanzienlijk verlengd wordt.

Laat u vrijblijvend door ons adviseren!Volg mensen & objecten volledig automatisch

Met een pan/tilt/zoom beveiligingscamera kunt u automatisch objecten, zoals voertuigen of personen, volgen.
Handig voor wanneer er na werktijd geen verkeer op uw terrein hoort te rijden, zodra deze dan langs een camera rijdt begint de PTZ camera de auto te volgen totdat deze uit het zicht verdwijnt, eventueel neemt de volgende camera het daarna over.
Hierna neemt de camera zijn standaard positie weer in.
Medewerkers kunnen ook eenvoudig het te volgen object veranderen, u klikt op uw scherm en de bewakingscamera begint meteen een andere bezoeker in uw winkel te volgen, ideaal voor wanneer u een betere detectie van winkeldieven verlangt.Herken automatisch kentekens & type auto's

Kentekenherkenning met beveiligingscamera’s kan voor verschillende doeleinden toepasbaar zijn, voor het automatisch binnenlaten van uw vaste leveranciers tot het compleet beheren van een parkeerterrein of parkeergarage.
Configureer dat uw leveranciers toegang krijgen tussen specifieke tijdstippen of specifieke locaties, inclusief logboek.
Voor parkeren kan uw personeel automatisch toegang krijgen tot het parkeerterrein of garage. Voor uitvoeren van controles van parkeervergunningen of pakeerkaartjes kan er een vergelijking gemaakt worden van het logboek. Teven kunt u automatisch het aantal voertuigen, type en kleur van de voertuigen bijhouden.

Registreer automatisch het aantal bezoekers

 

Nieuwsgierig hoeveel bezoekers er dagelijks in uw winkel zijn? 
U wil graag weten op welke tijdstippen het druk is in uw winkel? Maak dan gebruik van de bezoekersteller optie, met deze optie krijgt u een duidelijk overzicht van het aantal bezoekers per uur. 
Tevens kunt u er mee observeren welke producten het beste verkopen. 
Nog meer data nodig? Gebruik dan de Heat Map optie om precies te zien wat de populaire gebieden in uw winkel zijn en welke route het populairst is voor uw bezoekers!

 Automatische Intrusion en Trip Wire detection

De intrusion detection optie van de beveiligingscamera’s helpt u met het beveiligen van een specifiek gebied, bijvoorbeeld achter uw kantoorpand, waarbij de camera’s automatisch alarm slaan wanneer de "indringer" overeenkomt met de vooraf gedefinieerde grootte, hierdoor slaat het wel alarm bij een auto maar niet bij een voetganger.
Met de Trip Wire detection kunt u een virtuele lijn instellen waar voertuigen of personen niet overheen mogen, bijvoorbeeld een hekwerk, sloot of een toegangspoort, zodra iemand door deze virtuele lijn loopt zal de beveiligingscamera alarm slaan.

Prijs-Kwaliteit

Wij begrijpen dat u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige camerabewaking, maar hier niet de hoofdprijs voor wilt betalen. Wij werken met A-merk camera’s en een laagste prijsgarantie met zowel koop & lease mogelijkheden!


Professioneel Advies
Met onze jarenlange ervaring met camerabewaking's oplossingen kunnen onze adviseurs uw bedrijf helpen de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera’s en u adviseren in het toepassen van intelligente camera’s.
Gebruiksvriendelijk

U bent altijd in contact met de bewakingscamera’s bij uw bedrijf door middel van de app op uw smartphone, tablet of pc! U kunt o.a. de bewakings camera’s live bekijken en de beelden direct doorsturen in geval van nood!


Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!