info@svi-b.nl
085 - 007 50 60

Welkom bij SVI Beveiligingstechniek

SVI Beveiligingstechniek is een beveiligingsbedrijf met een regionaal karakter met vestigingen in Veghel, Kockengen en Zeist.

Wij staan voor kwaliteit, persoonlijk contact, en een professionele werkwijze

Door onze goed opgeleide medewerkers, geavanceerde technologie, en goede samenwerkingspartners bieden wij voor elke beveiligingsvraag een perfecte oplossing.

Om de klant zo optimaal mogelijk te bedienen, zetten wij gecombineerde expertises van onze vestigingen voor u in.


Beveiligingstechniek

Beveiliging is belangrijk voor bedrijven, instellingen en particulieren. Zonder beveiligingssystemen kun je niet garanderen dat onbevoegden geen toegang hebben tot je pand en eigendommen. Met een beveiligingssysteem bescherm je dus jouw eigendommen en bedrijfskritische processen.


Wat is de noodzaak van beveiliging?

Alleen door goede beveiliging kun je voorkomen dat bezittingen worden aangetast of dat ze toegankelijk zijn voor personen die er niets mee van doen hebben. Beveiliging biedt ook voordelen wanneer je het pand of inboedel hebt verzekerd. Een verzekeringsmaatschappij zal de claim namelijk minder snel uitkeren wanneer je niet de juiste beveiligingsmaatregelen hebt getroffen.


Specialisten in beveiligingstechniek

Gelukkig kun je met al je beveiligingsvragen terecht bij      één specialist: SVI Beveiligingstechniek. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende beveiligingsoplossingen.
Wij installeren bijvoorbeeld alarmsystemen, camerasystemen, terreinbeveiliging en toegangcontrole. Door deze systemen kun je erop vertrouwen dat je snel wordt gealarmeerd wanneer er iets gebeurt. Door de systemen te combineren maak je het nog veiliger!


Installatie en techniek van beveiligingssystemen

Als het aan ons ligt, wordt jouw bedrijf het veiligste bedrijf in de regio. We beschikken over de juiste mentaliteit én kennis om uw bedrijf optimaal te beveiligen. Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van installatie techniek kunnen we bovendien veel systemen koppelen. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk dat alle deuren automatisch worden ontsloten wanneer het brandalarm wordt geactiveerd. Er wordt voorkomen dat personen worden opgesloten in geval van brand.  Wil je liever bepaalde ruimtes niet meer bereikbaar maken van buitenaf? Alles is mogelijk!

Natuurlijk houden we in onze adviezen en oplossingen rekening met de eisen maar ook met de wensen van jou als klant.
Al onze oplossingen zijn dan ook afgestemd op jouw situatie.

Wil je weten wat voor jouw de beste oplossing is? Neem dan vandaag nog contact met ons op!