info@svi-b.nl
085 - 007 50 60

Alarmsystemen voor bedrijven


SVI Beveiligingssystemen levert bedrade systemen die vooral gebruiksvriendelijk zijn voor bedrijven. Onze alarmbeveiligingssystemen beschermen jouw pand en zijn een toevoegende waarde voor jouw bedrijf in elke branche, van kantoor tot winkel!

Afhankelijk van de eisen van jouw verzekering kun je hierbij direct een meldkamer en/of onderhoudscontract afsluiten.

Al onze offertes voor een alarmsysteem worden op maat gemaakt, speciaal voor jouw onderneming. 


Uitbreidingen

Systemen voor beveiliging met alarm van SVI beveiligingstechniek zijn op alle mogelijke manieren uit te breiden, onder andere met beveiligingscamera's, sirenes en natuurlijk met diverse brand detectoren en eventueel een overval alarm.

De sensoren worden aangesloten op jouw (draadloos) alarmsysteem en waarschuwen direct de meldkamer bij een calamiteit.

Onze alarmsystemen worden voor je op maat samengesteld. Tevens bestaat er de mogelijkheid tot de installatie van een speciale Iphone / Android app. Hiermee kun je onder andere het alarmsysteem in- en uitschakelen, het log bekijken en gebruikers toevoegen en verwijderen! 

Afhankelijk van de eisen van uw verzekering kunt u hierbij direct een meldkamer en/of onderhoud's contract afsluiten.

Al onze offertes voor een alarmsysteem worden op maat gemaakt, speciaal voor uw onderneming.

Alarmsystemen van SVI beveiligingstechniek zijn op alle mogelijke manieren uit te breiden, onder andere met beveiligingscamera's, sirenes, en natuurlijk met diverse brand detectoren & eventueel een overval alarm. 

De sensoren worden aangesloten op uw alarmsysteem en waarschuwen direct de meldkamer bij een calamiteit.

Onze alarmsystemen worden voor u op maat samengesteld. Tevens bestaat er de mogelijkheid tot de installatie van een speciale Iphone / Android app. 
Hiermee kunt u onder andere het alarmsysteem in- en uitschakelen, het log bekijken en gebruikers toevoegen en verwijderen!