info@svi-b.nl
085 - 007 50 60

Intercomsystemen

SVI Beveiligingstechniek levert een keur aan intercomsystemen met uiteenlopende opties. Onze intercomsystemen zijn van diverse merken, zoals o.a. het vooraanstaande merk Videx. Zij hebben jarenlange ervaring met in het ontwikkelen en produceren van intercomsystemen en video intercom systemen. Wij leveren een breed assortiment met onder andere een standaard intercomsysteem, een modulair opgebouwd intercomsysteem met diverse opties en een GSM intercomsysteem.

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige deurintercom, deurbel met camera of zeer uitgebreid video-intercomsysteem; wij leveren een ruim assortiment producten. Als uitgangspunt leveren wij de standaard serie intercomsysteem. Een eenvoudig, maar goed werkend intercomsysteem, uit te breiden met een extra beldrukker en binnentoestel. In de volksmond wordt dit ook vaak een deurtelefoon genoemd. Naast dit standaard intercomsysteem hebben wij het 2-draads intercomsysteem en een intercom met extra smalle buitenpost, speciaal voor smalle montageruimtes.

Liever luxe?

Naast de standaard intercom leveren wij ook het luxe afgewerkte modulair opgebouwde intercomsysteem. Naast de intercom of videofoon kan in dezelfde behuizing een codepaneel en/of GSM-module worden ingebouwd. Je krijgt op deze manier een strak afgewerkt toegangscontrolepaneel dat er keurig uitziet.

De standaard intercomsystemen leveren wij niet draadloos. Wanneer je op zoek bent naar een draadloos intercom systeem adviseren wij jou onze GSM intercom (WIFI). Hiervoor hoeft geen bekabeling worden aangelegd, omdat dit werkt via jouw telefoon.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze intercomsystemen of wil je graag wat meer informatie. Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een offerte.